Одобрено Новый лидер Лос Сiнтос Вiгос

• Автор темы Автор темы ren clark
  • Дата начала Дата начала

ren clark

Пользователь
Пользователь
Сьогодні я, Рен, зробив крок, який змінює все. Я офіційно встав на пост лідера Los Santos Vagos.

Але не думайте, що це просто чергове підвищення або яскрава нашивка на куртці. Ні. Це момент, коли ти залишаєшся сам перед дзеркалом і розумієш: дитинство закінчилося. Раніше я відповідав лише за себе — за свої кулаки, своє слово і свою кулю. Тепер я відповідаю за кожного vagos, хто носить жовто-синю бандану.

Бути лідером Vagos — це не про тачки, гроші чи стрільбу на районі. Це про те, щоб стати батьком для знедолених, стіною для беззахисних і тінню для ворогів. Я бачу очі хлопців, які дивляться на мене. У них є страх, але є й надія. Вони вірять, що я не дам цьому світу їх зжерти. І я не збираюся їх підводити.

Так, це вулиця. Тут немає місця слабким. Але Vagos для мене — це не просто банда. Це братство, яке тримається на крові та взаємоповазі. Зараз, коли я веду вас, ми не будемо бігти за легким п'ятакем. Ми будуємо імперію, де слово лідера — закон, а помилки коштують дорого.

Я знаю, що цей стілець — найнебезпечніше місце у місті. На нього полюють копи, конкуренти і, найгірше, власна гординя. Кожен мій наказ — крок до неба або падіння у прірву. Але я Рен. Я пройшов крізь дим, скло та зраду, щоб опинитися тут.

Тож слухайте всі, хто носить жовтий: поки я стою на цьому посту, жоден чужинець не забере наш шматок Лос-Сантоса. Ми піднімемо прапор так високо, що його побачать навіть у самому пеклі.

Respeto para siempre. Ми починаємо нову еру. Еру Рена.

Бережи спину, але ніколи не ховай обличчя. Vagos до кінця.

Назад
Верх